Program


Magyar Advent

Magyar Advent

A világvégén, az év legsötétebb napján, különös időutazásra indulunk: versek és dalok szárnyán repülünk a múltba; keresztül a magyar történelem elmúlt száz évének legsötétebb állomásain. Hiszünk az öröklétben, abban, hogy minden vég, valami újnak a kezdete.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 19. hétfő, 19:00

Hogy visszatekintésünk által, a jelenlévőkkel együtt élhetjük át az ádvent legmélyebb lényegét, s ezért estünk végére mindannyiunkban megszületik majd egy kis fény, közös jövőnket megvilágítani.

Pódium-előadás két részben.
Válogatás Sík Sándor, Dsida Jenő, Juhász Gyula, Ady Endre, Wass Albert, Márai Sándor, Csurka István írásaiból.
Valamint dalok a karácsonyról, hitről, háborúról, magányról, életről, szerelemről, halálról.

Csurka László, Jászai-díjas, Érdemes Művész, rendező, a Nemzeti Színház Örökös Tagja, és Sárdy Barbara énekes, dalszerző előadásában.

Hegedűs Zsuzsanna, református lelkész, énekművész, Mészáros Sunyó, író-újságíró, az Újszínház sajtófőnöke, Papp Gyula, zongorista-zeneszerző, az Újszínház zenei vezetője, Sárdy Zoltán, színművész, a Soproni Petőfi Színház tagja közreműködésével.

Ajánlatunk


Igazi családi színház, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az előadást az Újszínház Helyey László emlékének ajánlja.

Soma a nevem, szürke kisegér vagyok. Megláttam egy fehér egérlányt. Na, ebből lett csak a bonyodalom! Majd meglátjátok! Néha csodára van szükség, hogy rendbe jöjjenek a dolgok. A csodát pedig bátorsággal és küzdelemmel lehet kiérdemelni..

GÖRGEY GÁBOR KOMÁMASSZONY, HOL A STUKKER?

Ajánló


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Idén 150 éves szeretett fővárosunk, Budapest, melynek nemcsak sajátos pesti viccei, hanem dalai és kupléi is emblematikusak. A kor legnépszerűbb…

Töredékek szólalnak meg Szabó Magda csodálatos életművéből Piros Ildikó Kossuth– és Jászai Mari–díjas, Érdemes művész előadásában és szerkesztésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!