Program


Piroska és a farkas

Piroska és a farkas

Piroska és a farkas
Zenés mesejáték
Akárcsak az eredeti történetben, Piroska útnak indul az erdőn át, hogy elemózsiát vigyen Nagymamának. Útközben találkozik a farkassal, aki kideríti, hova megy, és mit kell mondani, hogy a Nagymama ajtót nyisson. Innentől azonban más fordulatot vesz a mese.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 27. kedd, 13:30

Akárcsak az eredeti történetben, Piroska útnak indul az erdőn át, hogy elemózsiát vigyen Nagymamának. Útközben találkozik a farkassal, aki kideríti, hova megy, és mit kell mondani, hogy a Nagymama ajtót nyisson. Innentől azonban más fordulatot vesz a mese. A bábdarab modern, „intelligens” farkasa humoros és egyszerre nevetséges a maga beképzeltségével, buta hiszékenységével, Nagymama ügyesen megvédi magát, Piroska pedig ravaszul összejátszik a Vadásszal. Így vidámsággal végződik ez az ízig–vérig vadászkaland.

Az előadáshoz kapcsolódva elkészítjük a figurákat ujjbábból az előadás után! 

 

Ajánlatunk


A történet példaértékű abból a szempontból, hogy a végzet megváltoztatható és átformálható.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

A funtineli boszorkány című darab népszerűsége nem véletlen: a változó világban is változatlan értékrendet mutat, melyre korunkban egyre inkább szükség van.

Ajánló


Felhőtlen családi szórakozásra hívjuk és várjuk lelkes közönségünk apraját és nagyját. És akkor se csodálkozzunk, ha ismerősnek találjuk a mesét…

szatirikus komédia két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!