Program


Piroska és a farkas

Piroska és a farkas

Piroska és a farkas
Zenés mesejáték
Akárcsak az eredeti történetben, Piroska útnak indul az erdőn át, hogy elemózsiát vigyen Nagymamának. Útközben találkozik a farkassal, aki kideríti, hova megy, és mit kell mondani, hogy a Nagymama ajtót nyisson. Innentől azonban más fordulatot vesz a mese.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 27. kedd, 13:30

Akárcsak az eredeti történetben, Piroska útnak indul az erdőn át, hogy elemózsiát vigyen Nagymamának. Útközben találkozik a farkassal, aki kideríti, hova megy, és mit kell mondani, hogy a Nagymama ajtót nyisson. Innentől azonban más fordulatot vesz a mese. A bábdarab modern, „intelligens” farkasa humoros és egyszerre nevetséges a maga beképzeltségével, buta hiszékenységével, Nagymama ügyesen megvédi magát, Piroska pedig ravaszul összejátszik a Vadásszal. Így vidámsággal végződik ez az ízig–vérig vadászkaland.

Az előadáshoz kapcsolódva elkészítjük a figurákat ujjbábból az előadás után! 

 

Ajánlatunk


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Felhőtlen családi szórakozásra hívjuk és várjuk lelkes közönségünk apraját és nagyját. És akkor se csodálkozzunk, ha ismerősnek találjuk a mesét és a zenét, hiszen gyermekkorunk egyik kedvenc tévéjátékélményét elevenítjük most fel.

Ajánló


A kaján humorú Hernádi Gyula darabja egy krimi, melyben eljátszik a gondolattal mi lett volna, ha másként alakítja az eseményeket…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!