Program


POUR TOUJOURS (Mindörökké) /KERFESZT 2017

POUR TOUJOURS (Mindörökké) /KERFESZT 2017

POUR TOUJOURS (Mindörökké) Előadja: Kolozsvári Állami Magyar Színház
Rendező–díszlettervező: Dominique Serrand
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 5. vasárnap, 19:00

POUR TOUJOURS (Mindörökké) Előadja: Kolozsvári Állami Magyar Színház

Rendező–díszlettervező: Dominique Serrand

 

 „ Az ember megszületik, szerelmes lesz, meghal. De hogyan éli végig mindezt? Miként ünnepli az ismert és az ismeretlen dolgokat egyetlen ölelésben? A rekviemek ezt keltik életre bennem: mindannak a megünneplését, ami elmúlt, és mindannak, ami marad. Ebből kiindulva – Fauré, Bach, Mozart, Górecki és sok más kiváló szerző nagyszerű zenéjére –egy megható és erőteljes, olykor egyenesen mulatságos színpadi táncot hozunk létre, egy ódát, amely az élethez és az elveszített dolgainkhoz szól.’ (Dominique Serrand)

Ajánlatunk


A kaján humorú Hernádi Gyula darabja egy krimi, melyben eljátszik a gondolattal mi lett volna, ha másként alakítja az eseményeket egy titkos társaság, mint ahogyan azok a valóságban történtek. Vajon ez csupán konspirációs teória vagy remény és alternatíva, melyen érdemes elgondolkodni?

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Ajánló


Felhőtlen családi szórakozásra hívjuk és várjuk lelkes közönségünk apraját és nagyját. És akkor se csodálkozzunk, ha ismerősnek találjuk a mesét…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!