Program


HoldEső koncert - VIII. Keresztény Színházi Fesztivál
7

HoldEső koncert - VIII. Keresztény Színházi Fesztivál

A HoldEső igazi öröm-zenekar, ahol a magyar népdalok ősi dallamaiból és igényes, modern zenei megoldásokból építkező minőségi zene, szívvel-lélekkel előadva, tánccal és látványelemekkel kiegészülve komplett produkcióként ragadja magával a nézőt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 2. csütörtök, 19:00

VIII. Keresztény Színházi Fesztivál
Fővédnök: Böjte Csaba


HoldEső koncert

A HoldEső a Fonogram Magyar Zenei díjas Holdviola tagjaiból alakult új produkció,mely annak zenei örökségét kívánja továbbvinni.

A tagok között ott van az egykori Holdviola bársonyos hangú énekese László Evelin  a társalapító-gitáros Gál Lajos és a basszusgitáros Kiss Balázs. Lajos és Balázs több mint 20 éve barátok és zenésztársak, a Holdviola előtt az Eső nevű zenekarban játszottak együtt, innen az új név, a HoldEső.

A produkció további tagjai közül többek neve is ismerősen csenghet, azok számára, akik az elmúlt 12 esztendőben figyelemmel kísérték a Holdviola munkásságát, hiszen a kiváló énekes-dalszerző Szabó Enikő rendszeres vendég volt a koncerteken és lemezeken, Gál Léna pedig szinte a Holdviolával együtt cseperedett énekessé, hiszen 5 éves korától szerepel a zenekar dalaiban. Evelin, Enikő és Léna mellett a fiatal tehetség, Pap Janka  egészíti ki az énekesek frontját. A Motiva zenekarból ismert billentyűs-zeneszerző Szathmári Tamás  – aki a Holdviola munkáját már a kezdetektől képben és hangban is segítette – és a remek ütőhangszeres Zakar Viktor  teszik teljessé a csapatot.

A Holdviola koncertjein mindig fontos szerepet játszottak az egyedi tánckoreográfiák. Nem lesz ez másként a HoldEső előadásokon sem, hiszen a már ismert kiváló táncosok csodálatos mozdulataikkal segítik, hogy a néző feledhetetlen élménnyel gazdagodjon.

Ajánlatunk


A kaján humorú Hernádi Gyula darabja egy krimi, melyben eljátszik a gondolattal mi lett volna, ha másként alakítja az eseményeket egy titkos társaság, mint ahogyan azok a valóságban történtek. Vajon ez csupán konspirációs teória vagy remény és alternatíva, melyen érdemes elgondolkodni?

Felhőtlen családi szórakozásra hívjuk és várjuk lelkes közönségünk apraját és nagyját. És akkor se csodálkozzunk, ha ismerősnek találjuk a mesét és a zenét, hiszen gyermekkorunk egyik kedvenc tévéjátékélményét elevenítjük most fel.

Ajánló


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!