Program


HoldEső koncert - VIII. Keresztény Színházi Fesztivál
7

HoldEső koncert - VIII. Keresztény Színházi Fesztivál

A HoldEső igazi öröm-zenekar, ahol a magyar népdalok ősi dallamaiból és igényes, modern zenei megoldásokból építkező minőségi zene, szívvel-lélekkel előadva, tánccal és látványelemekkel kiegészülve komplett produkcióként ragadja magával a nézőt.

Aktuális előadásokVIII. Keresztény Színházi Fesztivál
Fővédnök: Böjte Csaba


HoldEső koncert

A HoldEső a Fonogram Magyar Zenei díjas Holdviola tagjaiból alakult új produkció,mely annak zenei örökségét kívánja továbbvinni.

A tagok között ott van az egykori Holdviola bársonyos hangú énekese László Evelin  a társalapító-gitáros Gál Lajos és a basszusgitáros Kiss Balázs. Lajos és Balázs több mint 20 éve barátok és zenésztársak, a Holdviola előtt az Eső nevű zenekarban játszottak együtt, innen az új név, a HoldEső.

A produkció további tagjai közül többek neve is ismerősen csenghet, azok számára, akik az elmúlt 12 esztendőben figyelemmel kísérték a Holdviola munkásságát, hiszen a kiváló énekes-dalszerző Szabó Enikő rendszeres vendég volt a koncerteken és lemezeken, Gál Léna pedig szinte a Holdviolával együtt cseperedett énekessé, hiszen 5 éves korától szerepel a zenekar dalaiban. Evelin, Enikő és Léna mellett a fiatal tehetség, Pap Janka  egészíti ki az énekesek frontját. A Motiva zenekarból ismert billentyűs-zeneszerző Szathmári Tamás  – aki a Holdviola munkáját már a kezdetektől képben és hangban is segítette – és a remek ütőhangszeres Zakar Viktor  teszik teljessé a csapatot.

A Holdviola koncertjein mindig fontos szerepet játszottak az egyedi tánckoreográfiák. Nem lesz ez másként a HoldEső előadásokon sem, hiszen a már ismert kiváló táncosok csodálatos mozdulataikkal segítik, hogy a néző feledhetetlen élménnyel gazdagodjon.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!